Dutch Mezzanine Fund

Dutch Mezzanine Fund is opgericht door Erwin de Jong en Gerard de Kool.

Het team heeft meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in financiering, (her)structurering, advisering bij financiering / fusies & overnames. Erwin en Gerard werkten voorheen samen bij ABN AMRO en Oyens & van Eeghen. Gezamenlijk adviseerden en (her)financierden zij meer dan € 35mld in meer dan 100 transacties.

Erwin de Jong

Partner

Erwin heeft meer dan 27 jaar ervaring op het vlak van structureren, herstructureren en adviseren van schuld voor ondernemingen.

Voorafgaand aan de oprichting van DMF I was hij werkzaam als adviseur bij Oyens & Van Eeghen (Managing Director Corporate Finance) en Lazard (Head of Restructuring & Debt Advisory Benelux). Daarvoor was hij co-head Leveraged Finance bij ABN AMRO en werkte als Senior Account Manager Project & Export Finance bij de Commerzbank. Hij behaalde een MSc Financiële Economie aan de Erasmus Universiteit en een BSc aan de Hotel Management School Maastricht. Verder volgde hij de Commissarissen Cyclus aan de Universiteit Nyenrode.

erwin@dutchmezzanine.nl | 31 (0)6 4626 6549
LinkedIn Vcard

Gerard de Kool

Partner

Gerard heeft meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van advies bij fusies & overnames en het adviseren van bedrijven met betrekking tot de kapitaalstructuur.

Voorafgaand aan de start van DMF I was hij werkzaam bij Bank Oyens & Van Eeghen (Director Corporate Finance) en bij ABN AMRO / RBS (Associate Private Equity Advisory) Hij behaalde een MSc in Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management.

gerard@dutchmezzanine.nl | 31 (0)6 5251 3277
LinkedIn Vcard