Dutch Mezzanine Fund

Dutch Mezzanine Fund is opgericht door Erwin de Jong en Gerard de Kool. In 2018 is het team uitgebreid met Maurice Meertens. Dutch Mezzanine Fund is in 2017 verzelfstandigd vanuit Delta Lloyd.

Het team heeft meer dan 45 jaar gecombineerde ervaring in financiering, (her)structurering, advisering bij financiering / fusies & overnames. Erwin en Gerard werkten voorheen samen bij ABN AMRO en Oyens & van Eeghen. Maurice heeft een achtergrond bij Rabobank en Delta Lloyd. Gezamenlijk adviseerden en (her)financierden zij meer dan € 40mld in meer dan 120 transacties.

Erwin de Jong

Partner / Portfolio Manager

Erwin heeft meer dan 27 jaar ervaring op het vlak van structureren, herstructureren en adviseren van schuld voor ondernemingen.

Voorafgaand aan de oprichting van DMF I was hij werkzaam als adviseur bij Oyens & Van Eeghen (Managing Director Corporate Finance) en Lazard (Head of Restructuring & Debt Advisory Benelux). Daarvoor was hij co-head Leveraged Finance bij ABN AMRO en werkte als Senior Account Manager Project & Export Finance bij de Commerzbank. Hij behaalde een MSc Financiële Economie aan de Erasmus Universiteit en een BSc aan de Hotel Management School Maastricht. Verder volgde hij de Commissarissen Cyclus aan de Universiteit Nyenrode.

erwin@dutchmezzanine.nl | 31 (0)6 4626 6549
LinkedIn Vcard

Gerard de Kool

Partner / Portfolio Manager

Gerard heeft meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van advies bij fusies & overnames en het adviseren van bedrijven met betrekking tot de kapitaalstructuur.

Voorafgaand aan de start van DMF I was hij werkzaam bij Bank Oyens & Van Eeghen (Director Corporate Finance) en bij ABN AMRO / RBS (Associate Private Equity Advisory) Hij behaalde een MSc in Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management.

gerard@dutchmezzanine.nl | 31 (0)6 5251 3277
LinkedIn Vcard

Maurice Meertens

Investment Manager

Maurice heeft ruim 5 jaar ervaring op het gebied van structureren en adviseren van schuld voor ondernemingen.

Voorafgaand aan DMF was hij werkzaam bij Delta Lloyd Asset Management (Portfolio Manager Private Debt) en Rabobank (Credit Analyst Acquisition Finance). Hij behaalde een MSc Finance en een BSc Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast is hij CFA Charterholder.

maurice@dutchmezzanine.nl | 31 (0)6 2206 4061
LinkedIn Vcard